Pozvano online predavanje doc. dr. sc. Bojana Đurina na Sveučilištu u Prištini

Nastavnik na Odjelu za graditeljstvo doc. dr. sc. Bojan Đurin, održat će gostujuće predavanje na temu praktičnog prikaza mjerenja brzine vode i protoka u vodotocima za potrebe dimenzioniranja malih hidroelektrana pod nazivom ''Application of Engineering Measuring for Implementation of Hydro-power plants. Case study: Mini hydro Turgo Turbine''. Predavanje će se održati u sklopu nastave na preddiplomskom studijskom programu ''Industrial Engineering and Management and Mechatronics'' u sklopu kolegija ''Theory and Technical of Measurement'' na Faculty of Mechanical Engineering, University of Prishtina ''Hasan Prishtina'', Priština, Kosovo.

Online predavanje će se održati u utorak, 2. lipnja 2020. od 10:00 do 11:30 sati putem Google Meet-a. Podaci za pristup predavanju su:

Join with Google Meet: meet.google.com/uey-cvdm-jcg

Join by phone: +1 304-837-2099 (PIN: 779412545)

Sveučilište Sjever potpisalo je Ugovor o suradnji sa University of Prishtina ''Hasan Prishtina'' i to upravo na inicijativu doc. dr. sc. B. Đurina i njegovog suradnika izv. prof. dr. sc. Shpetima Lajqija, a na čiji poziv će se i održati gostujuće online predavanje.

Online pozvano predavanje nastavak je daljnje suradnje, koja je sa individualne razine prenesena i na institucijsku. Pozivaju se svi zainteresirani studenti i djelatnici na prisustvovanje ovom interdisciplinarnom online predavanju.

Za dodatne informacije možete se javiti doc. dr. sc. B. Đurinu putem e-maila: bojan.durin@unin.hr.