Obavijest studentima o izvođenju nastave na daljinu

Poštovane studentice i studenti Odjela za ekonomiju,

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju uzrokovanu širenjem bolesti COVID-19, a temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske i Upute Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava  se na svim studijskim programima izvodi  isključivo na daljinu (od subote 14.3.2020) u minimalnom trajanju od dva tjedna.

Kako bi se osigurao kontinuitet u izvođenju nastave, svi nastavnici će sukladno dobivenim uputama od pročelnika Odjela svoja predavanja, seminare i vježbe održavati putem sustava Merlin i drugim raspoloživim LMS platformama za učenje na daljinu (Gmail, Meets, Hangouts, Gdisk i slično). Sve informacije  o načinima izvođenja nastave na pojedinim kolegijima dobiti ćete od svojih predmetnih nastavnika, a sve ostale informacije vezane uz organizaciju provođenja nastave  pratite kroz obavijesti na stranici Odjela.

Prema aktualnom rasporedu za Vašu studijsku godinu, imati ćete određena zaduženja na kolegijima, a nastavnici će Vam stavljati materijale putem Merlina. Ukoliko ćete imati uživo nastavu  (npr. putem Meets platforme) nastavnici će Vas o tome ranije obavijestiti, kreirati će poveznicu preko koje se možete spojiti te ćete na taj način moći poslušati predavanje ili prezentirati vlastite seminare. Stoga je nužno da svi studenti koriste mailove s domenom unin.hr, pa molim da studenti ukoliko još nisu aktivirali svoje unin domene da to žurno učine.

Ukoliko ćete imati bilo kakvih dodatnih upita, svakako se osim Vašim predmetnim nastavnicima možete obratiti pročelniku Odjela izv prof.dr.sc. Anti Rončeviću aroncevic@unin.hr ili pročelniku Odsjeka SPDS Poduzetništvo i EU fondovi doc.dr.sc. Petru Miševiću pmisevic@unin.hr ili pročelniku Odsjeka Poslovanje i menadžment doc.dr.sc. Mirku Smoljiću msmoljic@unin.hr.

Još jednom molim za razumijevanje s obzirom na ove izvanredne okolnosti, a ukoliko ćemo ostati organizirani, tolerantni i savjesni vjerujem da ćemo planirane ciljeve uspjeti i realizirati.

izv. prof. dr. sc. Ante Rončević

pročelnika Odjela za ekonomiju

Sveučilište Sjever