Doc. dr. sc. Gotal Dmitrović postala članica znanstveno-istraživačkog međunarodnog društva HKCBEES

Docentica Sveučilišta Sjever s Odjela za ambalažu, recikliranje i zaštitu okoliša doc. dr. sc. Lovorka Gotal Dmitrović postala je član međunarodnog društva Chemical, Biological & Environmental Engineering Society sa sjedištem u Hong Kongu (HKCBEES), kao prvo Senior Member ovog djela Europe.

HKCBEES osnovana je 2007. godine kao neovisna znanstvena istraživačka i razvojna organizacija. HKCBEES ima utjecajnu ulogu i na širok raspon načina promiče razvoj kemijske, biološke i teorije zaštite okoliša. Misija HKCBEES-a je poticanje i provođenje suradničkih interdisciplinarnih istraživanja u vrhunskim metodologijama i tehnologijama u okviru svojih područja stručnosti.

HKCBEES je 2019. godine organizirala 1st International Conference on Environmental Informatics u Nahi, Japan, na kojoj je doc. dr. sc. Lovorka Gotal Dmitrović, sudjelovala, prezentirajući rad L.Gotal Dmitrovic, M.Lesina, H.Selec, Appliance of Simulation modelling in Wastewater treatment, a koji je kasnije objavljen u International Journal of Environmental Science and Development, , koji se indeksiran u bazama Scopus, DOAJ, Crossref, ProQuest, EBSCO i dr.

Čestitke doc. dr. sc. Gotal Dmitrović!