Nastavnica Sveučilišta Sjever dobila vrijedno priznanje

Na ovogodišnjoj SGEM konferenciji, jednoj od najprestižnijih događaja u međunarodnom znanstvenom svijetu, koja se u kolovozu održala u Varni u Bugarskoj, prihvaćena su čak dva rada nastavnika Sveučilišta Sjever  te je za jedan od njih naša kolegica Sanja Zlatić primila značajnu nagradu Best Speaker.

SGEM konferencije poznate su i prepoznate kao važno znanstveno okupljanje, a sama mogućnost izlaganja i objavljivanja radova u njihovim časopisima s visokim impact faktorima znači veliko znanstveno dostignuće. Rezultati prikazani u radu pod naslovom „When would employers opt for freelancers?“, u autorstvu Globočnik Žunac, Zlatić i Buntak i u radu „Freelancers: Independent and free in their business management“, u autorstvu Grabar, Zlatić i Globočnik Žunac, dio su istraživanja u sklopu projekta Sveučilišta Sjever pod nazivom „Upravljanje poslovanjem zaposlenih u samostalnim (slobodnim) djelatnostima (freelanceri)“.

Obzirom na veliku posjećenost konferencije, a time i konkurenciju, izniman je značaj ove vrijedne nagrade koja se donosi na temelju odluke predsjedatelja sekcija i prema najvećem broju nominacija iz publike, a koju je primila kolegica Zlatić.

Čestitamo kolegici Zlatić na velikom priznanju i njenom timu na uspješnom znanstvenom radu.

Galerija