Najboljim studentima Sjevera dodijeljene Rektorove nagrade

U prostorijama Sveučilišnog centra Koprivnica u četvrtak, 29. ožujka 2018. godine održana je treća po redu dodjela Rektorove nagrade za prošlogodišnju akademsku godinu. Tijekom svečanosti, rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković, dodijelio je 12 Rektorovih nagrada u ukupno dvije kategorije. Dobitnicima Rektorove nagrade uručene su povelje i novčane nagrade.

U kategoriji za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. nagradu su dobili: Matej Šošić s Odjela za elektrotehniku, Stjepan Đurasek s Odjela za graditeljstvo, Marija Balen s Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu, Nives Kosalec s Odjela za biomedicinske znanosti, Ivan Krznarić s Odjela za novinarstvo, Nikola Heged s Odjela za medijski dizajn, Marko Kranjec s Odjela za  poslovanje i menadžment, Karlo Sigetić s Odjela za komunikologiju i odnose s javnostima i Rahela Crkvenčić s Odjela za poslovnu ekonomiju.

Rektorovu nagradu za najbolji studentski rad ili projekt u akademskoj godini 2016./2017. dobili su: Tihomir Bendelja, Mateja Makar i Dražen Malić za rad "Projekt Minerva" pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet, Marko Mrzljak, Nikola Mikulec i Filip Tomičić za rad "Feasibility studija - proizvodnja sušenog ušećerenog voća" pod mentorskim vodstvom dr. sc. Borislava Gordića te Petra Furdi za rad "Komunikacije i prakse odlučivanja u timovima" pod mentorskim vodstvom izv. prof. dr. sc. Anice Hunjet.

Svečanosti dodjele Rektorove nagrade, osim rektora, nazočili su prorektori, pročelnici odjela Sveučilišta Sjever te drugi uzvanici.

Čestitamo našim studentima!