UNIN Connect Week - od 13. do 17. svibnja bit će inspirativno, aktivno i veselo na Sjeveru

Povezivanje talenata i poslodavaca na najvećem tjednu karijera u regiji - UNIN Connect Weeku Sveučilišta Sjever

Tjedan karijera Sveučilišta Sjever, jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u regiji kada je riječ o povezivanju gospodarstva i društvene zajednice, počinje 13. svibnja i sve do 17. svibnja će u oba Sveučilišna centra okupiti rekordan broj renomiranih poslodavaca i predstavnika poslovne zajednice.

Svakog dana Tjedna karijera na Sveučilištu Sjever vas očekuje bogat program i zanimljive panel rasprave, a rekordan interes poslodavaca ove godine potvrđuje da je UNIN Connect Week pravo mjesto za posjetiti.

U ponedjeljak, 13. svibnja održat će se panel rasprava na iznimno važnu temu za današnjicu - "Zelena i digitalna tranzicija u funkciji jačanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva". Sudionici su:

  • Damir Habijan, ministar gospodarstva i održivog razvoja
  • Zvonimir Savić, posebni savjetnik premijera RH
  • Bernard Gršić, državni tajnik, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva
  • Dario Kaurić, savjetnik Uprave - Odašiljači i veze d.o.o.
  • Dražen Crnković, direktor, DUCATI Komponente d.o.o.
  • Luka Balen, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
  • Ivan Soldo, član Uprave HPB-a
  • Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG BICRO-a
  • Hrvoje Puljiz, ravnatelj CARNET-a

Svi dani UNIN Connect Weeka, događaja koji mijenja igru na tržištu rada u našoj regiji, donose zanimljive goste, a na poveznicama potražite ovogodišnji program u Sveučilišnom centru Varaždin i program u Sveučilišnom centru Koprivnica. 

UNIN Connect Week mjesto je gdje sadašnji, ali i budući studenti imaju priliku doznati sve o prednostima studiranja na Sveučilištu Sjever, kako graditi profesionalnu karijeru, dobiti stipendiju i pronaći idealno mjesto na tržištu rada.

Uz veliku potporu Varaždinske županije, Hrvatske gospodarske komore i ostalih partnera UNIN Connect Week je postao sinonim za inovaciju, izvrsnost i nevjerojatne karijerne prilike. Ove godine UNIN Connect Week odvija se uz podršku i Hrvatske poštanske banke. Osim spomenutih, tu su i  brojne tvrtke i ustanove iz regije, ali i šire -BHS CORRUGATED STROJEVI , Fina, Carnet, Hamag Bicro, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Jedinstvo Krapina, Končar, Telur, Odašiljači i veze, King ICT, Calzedonia Digital, Safu, Ducati, Čateks, Regea, Bauerfeind, Podravka, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, Hrvatska banka za obnovu i razvoj i mnogi drugi partneri koji će se u pet dana predstaviti studentima Sveučilišta Sjever.

Ne propustite UNIN Connect Week! Pridružite nam se i budite dio nevjerojatnog iskustva na Sveučilištu Sjever!

Prilozi