Panel rasprava o utjecaju informacijsko-komunikacijskih tehnologija na struku odnosa s javnošću u srijedu u SC Varaždin i online

Odjel za odnose s javnostima Sveučilišta Sjever u srijedu, 28. veljače 2024. s početkom u 11 sati u Sveučilišnom centru Varaždin organizira panel raspravu o utjecaju informacijsko-komunikacijskih tehnologija na struku odnosa s javnošću.

O pitanjima nužnosti osuvremenjivanja studijskih programa iz područja odnosa s javnošću i srodnih struka sadržajima koji se odnose na primjetnu tehnika, alata i metoda umjetne inteligencije govorit će ugledni panelisti: prof. dr. sc. Zoran Tomić (Sveučilište u Mostaru), prof. dr. sc. Gordana Varošanec Škarić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Krešimir Macan (Manjgura d.o.o.), prof. dr. sc. Petar Jandrić (Tehničko veleučilište u Zagrebu), Željka Perić (Ured za komunikacije –SAFU), Gordan Turković (CTA komunikacije), Josip Popovac (Agencija za elektroničke medije), a pridružit će se i studenti sveučilišnog diplomskog studija Odnosi s javnostima Sveučilišta Sjever.

S obzirom na ograničenost prostora Vijećnice u zgradi UNIN 3 u kojoj će se odvijati panel rasprava zainteresirani za ovu aktualnu temu i nove trendove u odnosima s javnošću pridružiti se mogu online putem poveznice https://us02web.zoom.us/j/87678648467

Pozivamo studente Odnosa s javnostima, ali i studente drugih odjela Sveučilišta Sjever kao i nastavnike, te profesore i zainteresiranu javnost da nam se pridruže u panelu i raspravi o budućnosti studijskih programa u području, u ovom novom digitalnom ozračju. S obzirom na to da je tema aktualna i zanimljiva, prenosit ćemo je online kako bi bila dostupna što širem krugu“, poručuje v. d. pročelnice Odjela za odnose s javnostima prof. dr. sc. Iva Rosanda Žigo.

  • Kategorija: oj