Sveučilište Sjever će se predstaviti na Tehnološkom sajmu DTG_4.0. - Digitalna transformacija gospodarstva

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Varaždin u suradnji sa županijskim komorama sjeverozapada Hrvatske, a pod pokroviteljstvom i Sveučilišta Sjever organizira tehnološki sajam DTG_4.0. – Digitalna transformacija gospodarstva koji će se održati 11. listopada 2023., u Hotelu Turist, na adresi Aleja kralja Zvonimira 1, u Varaždinu s početkom u 10:00 sati.

DTG - 4.0 je orijentiran na regiju Sjever RH koja je jedna od industrijski najrazvijenijih regija Republike Hrvatske, osobito u prerađivačkoj industriji koja sama na Sjeveru godišnje ostvaruje preko 6 milijardi EUR prihoda te preko 3 milijarde EUR izvoza I 250 milijuna EUR investicija.

Na sajmu će se predstaviti 24 izlagača, od brojnih tvrtki do obrazovnih ustanova među kojima i Sveučilište Sjever. Također, održat će se i tribina – Industrija 4.0_Tehnološka revolucija – značaj, prilika i rizici, na kojoj su panelisti eminentni predstavnici akademske zajednice te predstavnici hrvatskih tvrtki:

Prof. dr. sc. Hrvoje Džapo, redoviti profesor, FER - Zavod za elektroničke sustave i obradbu informacija
Doc. dr. sc. Marko Švaco, FSB - Katedra za projektiranje izradbenih i montažnih sustava
Prof. dr. sc. Ante Čikić, redoviti profesor, UNIN - pročelnik Odjela za mehatroniku
Prof. dr. sc. Neven Vrček, redoviti profesor, FOI - Katedra za razvoj informacijskih sustava
g. Goran Kanižaj, SICK MOBILISIS d.o.o., predsjednik Uprave
g. Darko Ranogajec, OMCO CROATIA d.o.o., predsjednik Uprave

Da bi se tvrtke tehnološki opremile te ostale konkurentne potrebna su ulaganja u modernu tehnologiju uz dobro osmišljen prelazak na digitalno poslovanje - INDUSTRIJU 4.0. Tehnološki sajam DTG_4.0 zamišljen je kao mjesto susreta proizvodnih tvrtki te tvrtki i institucija koje nude usluge i proizvode iz domene INDUSTRIJE 4.0 (planiranje proizvodnje i proizvodnja, automatizacija, robotika).

Pridružite nam se i saznajte sve o aktualnim temama vezanim uz digitalnu transformaciju gospodarstva!

Više informacija potražite na linku

Galerija