Erasmus+ dani na Sveučilištu Sjever!

Dragi studenti Sveučilišta Sjever,

i ove godine Vas pozivamo na obilježavanje Erasmus+ dana na Sveučilištu Sjever,  koji će se održati od 9. do 14. listopada 2023.

Erasmus+ je najveći program Europske unije namijenjen obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, a ovogodišnja tema manifestacije je Europska godina vještina.

Ove godine, umjesto tradicionalnog zajedničkog predavanja za sve zainteresirane studente, predstavnice Odjela za znanost, umjetnički rad i međunarodnu suradnju predstavljati će Erasmus+ program u okviru predavanja na pojedinim studijskim programima.  U okviru predavanja iznijeti će se specifičnosti programa Erasmus+, mogućnosti studenata u okviru tog programa, kako se pripremiti za mobilnost te odgovoriti na još mnoga druga pitanja.

U Sveučilišnom centru Varaždin, predavanja na odjelima će se provoditi u periodu 9. do 13. listopada 2023. godine.

U Sveučilišnom centru Koprivnica,  predavanja na odjelima će se provoditi 12. i 13. listopada 2023. godine.

Osim toga, tijekom cijelog tjedna predstavnici Odjela za znanost, umjetnički rad i međunarodnu suradnju, kao i studenti koji su sudjelovali u programu Erasmus+, boraviti će za štandom na kampusima u SC Varaždin (9.-14. listopada 2023.) i SC Koprivnica (12. i 13. listopada 2023.) kako bi svim zainteresiranim studentima i nastavnicima, kao i nenastavnom osoblju, iz prve ruke ponudili osobna iskustva s mobilnosti te odgovore na sva pitanja.

Veselimo se i ovogodišnjem zajedničkom obilježavanju uspjeha i mogućnosti programa Erasmus+!

Galerija