Erasmus+ iskustvo na University of Applied Sciences Burgenland, Eisenstadt

Prof. dr. sc. Goran Kozina, prorektor za financije i opće poslove te prof. dr. sc. Anica Hunjet, prorektorica za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju Sveučilišta Sjever u sklopu programa mobilnosti ERASMUS+ u akademskoj godini 2022./2023. u srpnju 2023. godine boravili su u Austriji na University of Applied Sciences Burgenland, Eisenstadt. University of Applied Sciences Burgenland, Eisenstadt nudi studijske programe na preddiplomskoj razini, na diplomskoj razini te dva združena doktorska studija iz područja društvenih znanosti, polja ekonomije i interdisciplinarne društvene znanosti u čijem konzorciju sudjeluje Sveučilište Sjever.

Međunarodni združeni prekogranični doktorski program „Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment“ zajednički izvode Sveučilišta u Puli, Bratislavi, Sopronu, Pragu i Mostaru te Sveučilište Sjever, u suradnji s administrativnim i organizacijskim partnerom Sveučilištem za primijenjenu znanost, Burgenland, Eisenstadt, Austrija.

Međunarodni združeni prekogranični interdisciplinarni doktorski studij „Obrazovne i komunikacijske znanosti“ izvodi se u suradnji sa Sveučilištem u Ljubljani, Međunarodnim Burch Sveučilištem u Sarajevu, Sveučilištem u Mostaru uz administrativnu i organizacijsku potporu Sveučilišta za primijenjenu znanost, Burgenland, Eisenstadt, Austrija.

U svrhu održavanja nastave spomenuti profesori sudjelovali su u izvođenju nastave na studijskom programu združenog doktorskog studija Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment, i to konzultativne nastave s PhD kandidatima.

Studenti su bili vođeni kroz proces istraživanja i pisanja znanstvenih radova kako bi izrađivali dobro organizirane i jasno predstavljene znanstvene radove.

Galerija