Dolazna mobilnost u okviru KA171 - doc. dr. sc. Iryna Grynyova s Tehnološkog Sveučilišta u Odesi (STEP), Ukrajina

U okviru Erasmus+ KA171 programa, na Sveučilištu Sjever u ožujku 2023. godine boravila je doc. dr. sc. Iryna Grynyova, nastavnica na Tehnološkom sveučilištu u Odesi (STEP), s Odsjeka za informacijsku tehnologiju i temeljnu obuku (Ukrajina). Tijekom mobilnosti održala je niz predavanja namijenjena studentima Sveučilišta Sjever.

Prva dva predavanja bila su posvećena globalnom značaju BIM-a te njegovoj primjeni u Ukrajini. U sljedećim predavanjima doc. dr. sc. Iryna Grynyova predstavila je primjenu AutoDesk Revit-a, također s posebnim osvrtom na njegovu primjenu u Ukrajini, kao i funkcionalnost View Managera kroz niz praktičnih demonstracija.

Održala je ukupno 9 predavanja koja su obuhvatila i teme kao što su informacijsko modeliranje zgrade, rad s prostorima, tipovima i specifikacijama te učinkovito upravljanje dokumentima, informacijsko razmjenjivanje i poboljšanje koordinacije projekta.

Doc. dr. sc. Iryna Grynyova je svojom predanošću akademskoj izvrsnosti značajno doprinijela kvalitetnom provođenju programa mobilnosti nastavnika i razmjeni međunarodnih iskustava u području graditeljstva.

Galerija