GEA College International Summer School – FUNtrepreneurship

Pozivaju se svi zainteresirani studenti i studentice na GEA College International Summer School – FUNtrepreneurship 2022. koja će se provoditi u partnerstvu sa Sveučilištem Baltazar Zaprešić i Sveučilištem New York u Pragu iz Češke.

TEMA: ZABAVA + Poduzetništvo ljeti u šarmantnoj Sloveniji

Međunarodna ljetna škola GEA Collegea – FUNtrepreneurship 2022 bavit će se znanjima, vještinama i tehnikama koje studenti trebaju u svijetu poduzetništva i globalnog poslovanja u vremenima novog normalnog. Na programu će biti niz inovativnih radionica, okruglih stolova i rasprava na kojima će studenti raditi na razvoju vlastite poslovne ideje i rješavanju stvarnih poslovnih izazova. Štoviše, imat će priliku posjetiti i učiti od renomiranih domaćih i međunarodnih tvrtki. Osim toga, sudionici imaju mogućnost istražiti Sloveniju kao dio cjelovitog turističkog iskustva, što daje posebnu dodanu vrijednost sadržaju.

Međunarodna ljetna škola GEA College – FUNtrepreneurship 2022. dio je Blended Intensive programa u okviru programa Erasmus+.

Više informacija o ljetnoj školi je na sljedećoj poveznici: https://gea-college.si/en/studenti-alumni-2/mednarodna-pisarna-international-office/international-summer-school-funtrepreneurship2022/