Studentica združenog doktorskog studija, Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment na CEEPUS mobilnosti u Austriji

Kristina Maršić, studentica doktorskog studija u okvuru CEEPUS programa mobilnosti sa Veleučilištem Burgenlad  (University Burgenland of Applied Sciences Burgenland) boravila je u Austriji kao short-term student u razdoblju od 01.02. do 28.02.2020. godine.

„Vrijeme trajanja mobilnosti iskoristila sam za rad na doktorskoj disertaciji. Na instituciji je velika knjižnica bogata literaturom iz svih znanstvenih područja te bazama podataka, što je izuzetno važno za istraživački i znanstveni rad. Kroz rad i suradnju sa profesorima na instituciji stekla sam nova vrijedna znanja i razmijenila mnoga iskustva koja će izuzetno doprinijeti mojem daljnjem radu. Nadalje, moje jezične kompetencije značajno su se poboljšale.

Puno zahvaljujem prorektorici Sveučilišta Sjever, izv. prof. dr. sc. Anici Hunjet na svakoj podršci i pomoći za vrijeme trajanja mobilnosti kao i profesorici Univ. -Prof. Dr. Sc. Dr. h. c. Ireni Zavrl, Ph.D. sa Veleučilišta Burenland.

Ovaj oblik mobilnosti preporučila bih svakako upravo zbog velikog doprinosa koji se stječe kroz razmjenu mišljenja, stajališta te gledišta ljudi iz različitih kulturnih, socijalnih ali i geografski područja, njihovih radnih iskustva i životnih stilova što smatram vrlo značajnim za profesionalni i osobni razvoj."

Galerija