Održane promocije magistara poslovne ekonomije i magistara odnosa s javnostima na Sveučilištu Sjever

U Sveučilišnom centru Varaždin u petak, 8. lipnja održana je svečana promocija magistara Sveučilišta Sjever. Promovirano je ukupno 57 magistara poslovne ekonomije i 28 magistara odnosa s javnostima.

Novu generaciju magistara Sveučilišta Sjever pred prepunom dvoranom obitelji, poznanika i prijatelja pozdravili su i brojni profesori Sveučilišta Sjever, dok su pročelnici odjela, izv.prof.dr.sc. Ante Rončević i doc.dr.sc. Darijo Čerepinko čestitali svim magistrima na ovom iznimnom uspjehu i zaželjeli im daljnji napredak u profesionalnom životu te ih pozvali da nastave svoju suradnju sa Sveučilištem Sjever. Osim navedenog, pročelnici odjela su naglasili kako Sveučilište Sjever nastavlja sa svojim razvojem kako bi još više poboljšalo kvalitetu studiranja te su pozvali studente na nastavak obrazovanja na novom doktorskom studiju Sveučilišta Sjever Mediji i komunikacija koji će krenuti s izvođenjem od akademske godine 2018./2019., ali i na postojeći poslijediplomski međunarodni (združeni) doktorski studij Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment.

Na promociji magistara odnosa s javnostima, govor je održala i dr.sc. Ljubica Bakić-Tomić koja je donedavna bila pročelnica odjela za komunikologiju i odnose s javnošću te je tom prilikom čestitala svim magistrima na ovom iznimnom uspjehu naglasivši kvalitetu studija odnosa s javnostima na Sveučilištu Sjever.

Osim pročelnika odjela, na svečanoj promociji kao promotori sudjelovali su izv.prof.dr.sc. Anica Hunjet, prorektorica za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju te Martina Šantalab, akademska tajnica Sveučilišta Sjever.

Po završetku svečane promocije održano je zajedničko fotografiranje promoviranih magistara i profesora, koje možete vidjeti u galeriji.

Čestitke još jednom svim magistrima!