Sveučilište Sjever suorganizator simpozija "Kvaliteta – jučer, danas, sutra"

Sveučilište Sjever je kao i nekoliko dosadašnjih godina i ove godine bilo suorganizator međunarodnog simpozija o kvaliteti  naziva "Kvaliteta – jučer, danas, sutra" koja se održala u Puli od 20. do 22.3.2019.

Hrvatsko društvo menadžera kvalitete ove je godine proslavilo 20. godišnjicu održavanja te su se na simpoziju okupili stručnjaci iz nekoliko različitih država. Ove su godine nastavnici i studenti s Odjela za logistiku i mobilnost sudjelovali s čak sedam znanstvenih radova nakon kojih se razvila produktivna diskusija.

Osim pohvala za prezentirane radove, sudionici su pohvalili i način suradnje nastavnika Sveučilišta Sjever koji podupiru znanstveni razvoj svojih studenata. Pozdravljena je inicijativa od koje se očekuje da u budućnosti poveća broj aktivnih studenata na znanstvenim skupovima. Sudjelovanje studenata omogućeno je sponzorstvom Podravke koja je za ovo putovanje studentim i nastavnicima dala na raspolaganje svoje vozilo. Sveučilište Sjever na tome zahvaljuje kompaniji koja je i do sada na različite načine doprinosila promicanju znanosti.