Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever

Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever održat će se u petak, 25. siječnja 2019. od 11 do 18 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Svečano otvorenje Dana otvorenih vrata počinje u 12 sati u dvorani A01 prezentacijom Sveučilišta koju će održati prorektor, izv. prof. dr.sc. Mario Tomiša, a osim brojnih radionica tijekom kojih će budući studenti i njihovi roditelji upoznati sa Sveučilištem i svim njegovim studijima, održat će se i gostujuće predavanje glavnog urednika hrvatskog izdanja National Geographica Hrvoja Prčića pod nazivom “Reportaže u žutom okviru”.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno Sveučilište Sjever otvara vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima i učenicima nižih razreda, svima koji žele saznati više o Sveučilištu, posebice Sveučilišnom centru Koprivnica.

Studenti će tijekom zanimljivog programa koji uključuje više od 20 radionica različitog sadržaja upoznati sve studijske programe – studij Prehrambene tehnologije, Tehničke i gospodarske logistike, Novinarstva, Medijskog dizajna, Poslovanja i menadžmenta, Ambalaže, Održive mobilnosti i logistike i Odnosa s javnostima.

Raspored radionica nalazi se u prilogu. Vidimo se!

Prilozi