Poziv na predstavljanje projekta "ovajputglasam.eu"

Savjet mladih Varaždinske županije u suradnji sa Uredom za informiranje Europskog parlamenta u Zagrebu organizira predstavljanje projekta "ovajputglasam.eu" kako bi svi zainteresirani saznali zašto će mladi iz Hrvatske glasati na izborima za Europski parlament, 26. svibnja 2019. godine i zašto je bitno uvjeriti obitelj, prijatelje i susjede da izađu na europske izbore.

Predstavljanje projekta održat će se u petak, 14. prosinca 2018. godine s početkom u 11 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu, Franjevački trg 7. 

Savjet mladih Varaždinske županije poziva sve zainteresirane studente da se odazovu predstavljanju projekta. Prijavu s imenima studenata potrebno je poslati na adresu e- pošte: darko.majhen@vzz.hr, najkasnije do 12. prosinca 2018. 

Projekt "ovajputglasam.eu" privukao je velik broj mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament. Kroz navedeni projekt, mladi u cijeloj Europi organiziraju aktivnosti vezane uz studiranje u inozemstvu, zapošljavanje, zaštitu potrošača, zaštitu okoliša, klimatskih promjena i mnoge druge teme.

Prilozi