Sveučilište Sjever organiziralo Dan otvorenih vrata

Ovog petka, 31. ožujka od 11 do 17 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica organiziran je Dan otvorenih vrata u organizaciji Ureda za potporu studentima, razvoj karijera (Alumni) i cjeloživotno učenje. U prepunoj dvorani Sveučilišnog centra Koprivnica okupili su se brojni maturanti, roditelji i ostali zainteresirani koji su imali priliku uz vodstvo profesora Sveučilišta saznati sve o mogućnostima upisa, studijskim programima i uvjetima studiranja.

Posjetiteljima su se obratili i studenti Sveučilišta Sjever koji su nazočnima predstavili vlastita postignuća kao rezultat samostalnih studentskih radova i projekata.

Studenti Sveučilišta Sjever, Ivan Glasnović (studij Medijski dizajn), Romana Vincetić (studij Odnosima s javnostima) te studentice Maja Mutavdžija i Vlatka Kordoš (studij Poslovanje i menadžment u medijima) podijelili su svoja iskustva tokom studiranja, ali i priče o uspjehu na tržištu rada nakon stjecanja diplome.

U sklopu događanja, posjetioci su razgledali prostore i opremu Sveučilišta, sudjelovali na interaktivnim radionicama, razgovarali sa studentima i profesorima te iz prve ruke saznali kakav je studentski život na Sveučilištu Sjever.

Sveučilišno centar Koprivnica posjetilo je oko dvjestotinjak maturanata u pratnji sa srednjoškolskim profesorima i roditeljima te su svi iskazali oduševljenje programom i mogućnostima koje Sveučilište Sjever nudi svojim studentima.