Ivoni Čulo, predavačici na Sveučilištu Sjever dodjeljena prestižna nagrada

Ivona Čulo, predavačica na Sveučilištu Sjever dobitnica je prestižne nagrade Croatian Women of Influence Award u kategoriji u Leadership&Innovation koju drugu godinu zaredom dodjeljuje Mreža hrvatskih žena najutjecajnim Hrvaticama u svijetu. Od sveukupno 75 nominiranih žena u osam zemalja, 26 ih je dobilo ovo priznanje u dvije kategorije: utjecajne hrvatske žene i buduće liderice. Nagrade su dodijeljene na gala večeri u zagrebačkom hotelu Sheraton na svečanosti u povodu Međunarodnog dana žena u Zagrebu.

"Kada netko prepozna vaš trud i zalaganje, to uvijek godi, a meni je posebno drago da nagrada dolazi upravo iz Međunarodne mreže hrvatskih žena i zaista sam počašćena što sam uopće dobila priliku biti u društvu ovakvih inspirativnih žena koje svaka u svome području ne samo da su liderice, nego i utiru trendove te mijenjaju svijet nabolje" – istaknula je Ivona Čulo.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala. Nagrada Utjecajne hrvatske žene prepoznaje angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla, a nagrada Buduće liderice dodjeljuje se djevojkama ispod dvadeset godina koje su pokazale izuzetan talent već u ranoj dobi.

Prva priznanja Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice uručena su u ožujku 2016. godine ženama iz Hrvatske i hrvatskih zajednica iz Australije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Galerija