Panel "Karijere u odnosima s javnošću: Kako izgleda život poslije studiranja?" u srijedu na Sveučilištu Sjever

“Karijere u odnosima s javnošću: Kako izgleda život poslije studiranja?” naziv je panela koji će se održati u srijedu, 20. prosinca s početkom u 16:30 u Sveučilišnom centru Koprivnica u dvorani A01.  

Na panelu sudjeluju Krešimira Rendulić, direktorica agencije Prorsus komunikacije, Kristina Turković Lovrić, savjetnica za odnose s javnošću – glasnogovornica Grada Bjelovara, doc. dr. sc. Ivona Čulo, v.d. pročelnice Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo na Sveučilištu Sjever, te Dijana Marković, zamjenica predsjednice Kontinentalne podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću u ulozi moderatorice.

Odnosi s javnošću – zanimanje koje je često percipirano kao atraktivno i dinamično te mnogima čest izbor u odabiru karijere. No, što ustvari odnosi s javnošću uključuju, kako je raditi taj posao iz aspekta jedinica lokalne samouprave, sveučilišta ili agencije? Samo su neka od pitanja na koja će studenti i svi zainteresirani moći dobiti odgovore te saznati kako se mogu pripremiti za buduću karijeru na temelju višegodišnjeg iskustva sudionica panela u organizaciji Kontinentalne podružnice Hrvatske udruge za odnose s javnošću te u suradnji sa Sveučilištem Sjever