Održan radni sastanak predstavnika Sveučilišta Sjever i CARNET-a

Na Sveučilištu Sjever je u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine održan radni sastanak predstavnika Sveučilišta Sjever i CARNET-a. Na sastanku su sudjelovali rektor Sveučilišta Sjever; prof.dr.sc. Marin Milković, prorektor Sveučilišnog centra Varaždin, prof.dr.sc. Damir Vusić, prorektor za suradnju s gospodarstvom, EU projekte i međuinstitucijsku suradnju; doc.dr.sc. Petar Mišević, dr.sc. Robert Geček, pročelnik Odjela za multimediju, Hrvoje Puljiz, ravnatelj CARNET-a i Ivan Šabić, pomoćnik ravnatelja CARNET-a.

Ovaj radni sastanak nastavak je nedavno pokrenute službene suradnje između ove dvije ustanove na području od zajedničkog interesa, posebno u vidu razmjene znanja i suradnje na zajedničkim projektima.

Na radnom sastanku dogovoreni su daljni koraci u procesu razvoja digitalizacije na Sveučilištu Sjever kroz sustavno i redovito korištenje najmodernije tehnologije u učenju i poučavanju kroz adekvatnu infrastrukturu i računalnu opremu, kao i brojne razvijene e-usluge za nastavne i poslovne procese za razvoj digitalnih kompetencija djelatnika na Sveučilištu Sjever na čemu će Sveučilište Sjever i CARNET posebno graditi svoju daljnju suradnju.

Galerija