Gostujuće predavanje Jurice Jednačaka na Sveučilištu Sjever

Član Upravnog vijeća Hanfa-e, g. Jurica Jednačak održat će gostujuće predavanje pod naslovom "FinTech- pokretači, rizici i regulatorni odgovor EU", u petak, 14. svibnja u 17 sati na diplomskom studiju Poslovne ekonomije, na izbornom kolegiju Fintech - osnove za financije.

Jurica Jednačak član je Upravnog vijeća Hanfe. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 1997. do 2000. godine bio je suradnik na Institutu za međunarodne odnose, a od 2001. radio je kao voditelj Odjela za uvrštenje vrijednosnih papira na Zagrebačkoj burzi. U Hrvatskom Telekomu bio je zaposlen od 2003. do 2006. kao pomoćnik direktora Korporativnog sektora riznice, nakon čega prelazi u Direkciju investicijskog bankarstva Zagrebačke banke, gdje je bio voditelj Službe brokerskih poslova za korporativne klijente. Direktor brokerskih poslova u Zagrebačkoj banci postaje 2007. godine, gdje radi do stupanja na dužnost člana Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga u veljači 2018. godine.

Od 2013. godine do stupanja na dužnost člana Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga obnašao je dužnost predsjednika Udruženja za poslovanje i posredovanje na financijskim tržištima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Predavanju se možete priključiti putem poveznice:  https://meet.google.com/ddq-eyng-wfx