Sveučilište Sjever i Specijalna bolnica Sveta Katarina sklopili Sporazum o suradnji

Na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin, u ponedjeljak, 15. ožujka 2021. godine potpisan je Sporazum o suradnji Sveučilišta Sjever i Specijalne bolnice Sveta Katarina. Sporazum o suradnji između ovih dviju ustanova potpisali su rektor Sveučilišta Sjever, prof.dr.sc. Marin Milković te ravnatelj Specijalne bolnice, doc.dr.sc. Igor Borić čime je uspostavljena formalna suradnja.

Na potpisivanju je nazočio i prorektor za financije i opće poslovanje, prof.dr.sc. Goran Kozina, ujedno pročelnik Odjela za fizioterapiju koji je inicirao uspostavu i razvijanje međusobne suradnje ovih dviju ustanova, s ciljem omogućavanja izvođenja vježbovne nastave studentima stručnog studija Fizioterapija Sveučilišta Sjever.

Sveučilište Sjever ostvaruje izrazito kvalitetnu suradnju sa brojnim značajnim zdravstvenim ustanovama što je jedna od važnih prednosti studiranja upravo na Sveučilištu Sjever.  Odjel fizioterapije ulaže značajne napore u opremanje prostora, kabineta za potrebe izvođenja nastave, opremanje laboratorija u kojima studenti imaju mogućnosti izvođenja praktičnog rada, ali i uspostave suradnje sa brojnim zdravstvenim ustanovama što je od ključne važnosti u jačanju znanja i kompetencija studenata. „Odjel za fizioterapiju izražava zadovoljstvo što je i Specijalna bolnica Sveta Katarina prepoznala važnost Sveučilišta Sjever, te i formalno, potpisom Sporazuma o suradnji postala jedna od naših važnih suradnih ustanova i time omogućila studentima fizioterapije pohađanje vježbovne nastave.“, istaknuo je prorektor, prof.dr.sc. Kozina.

Galerija