Prva online obrana diplomskog rada na Odjelu za odnose s javnostima prošla je izvrsno

Sveučilište Sjever i dalje nastavlja s izuzetno pozitivnim dojmovima i iskustvima u provođenju online nastave, ali i obrana kako i završnih tako i  diplomskih radova. Tako je u petak, 17. travnja 2020. godine održana prva obrana diplomskog rada na daljinu na Odjelu odnosa s javnostima Sveučilišta Sjever. Kandidatkinja Ana Mihovilić uspješno je pred stručnim povjerenstvom odjela obranila rad pod nazivom Identifikacija i motivi korisnika mobilnog bankarstva, napravljen pod mentorstvom doc. dr. sc. Dijane Vuković na kolegiju Istraživanje tržišta.

U radu se, uz opsežno istraživanje, razmatraju problemi multi-generacijskog pristupa marketingu s obzirom na različite nove dimenzije digitalnog bankarstva. Rad je obranjen pred povjerenstvom u kojem su, uz mentoricu bile još i izv. prof. dr. sc. Ljerka Luić kao predsjednica te doc. dr. sc. Anita Jelčičić.

Po završetku obrane kolegica Mihovilić zahvalila je svojoj mentorici i članicama povjerenstva na čestitkama i lijepim željama, te na pomoći, kako u izradi rada, tako i tijekom cijelog trajanja studija. Uz zadovoljstvo postignutim, Ana je naglasila da će joj studiranje svakako nedostajati u idućim danima. U ime Odjela, kao prvoj studentici na studiju koja je obranila diplomski rad na daljinu čestitao joj je pročelnik Odjela doc. dr. sc. Darijo Čerepinko. Poželio joj je puno uspjeha u budućnosti i pozvao da ostane u kontaktu s nastavnicima, Odjelom i Sveučilištem Sjever. Ujedno joj je zahvalio na  izboru  studija Odnosa s javnostima i Sveučilišta Sjever te izrazio nadu da će joj vrijeme provedeno na Odjelu, kao i  kvaliteta znanja kojeg je dobila biti u lijepom sjećanju i od koristi u budućnosti. Nova magistra odnosa s javnostima na to je odgovorila da bi, kada bi ponovo morala upisivati studij, sve opet napravila isto.

Na Odjelu je u tijeku izvođenje nastave u 3. semestru studija, sva nastava održava se online na platformama Sveučilišta te svi studenti redovno  odrađuje svoje obaveze, ali zbog pandemije neće izgubiti niti vrijeme, niti će kvaliteta nastave na bilo koji način biti ugrožena. Nastava u 1. semestru za sve novoupisane studente započet će u listopadu, početkom nove akademske godine, a zainteresirani studenti moći će se upisivati u prvi semestar i na predstojećim ljetnim odnosno jesenskim upisnim rokovima.

Galerija