Volontiranje studenata sestrinstva i fizioterapije u predblagdansko vrijeme

Nastavnice i studenti sa Odjela za sestrinstvo i fizioterapiju Sveučilišta Sjever u predblagdansko su vrijeme i ove godine posjetili bolesnike u Novom Marofu i Klenovniku, u službama Opće bolnice Varaždin. U utorak i srijedu, 17. i 18. prosinca, družili su se s bolesnicima u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb u Novom Marofu i Službi za plućne bolesti i TBC u Klenovniku te im na taj način uljepšali predblagdansko vrijeme.

Kao i ranijih godina, studenti su se uz prigodne pjesme družili i razgovarali s bolesnicima, ali i posjetili one teško pokretne ili nepokretne u njihovim sobama, kojima je također važno da ih se prisjeti u ovo predblagdansko vrijeme, vrijeme darivanja.  Studenti volonteri bolesnicima u Novom Marofu i Klenovniku čestitali su Božić darujući ono možda najvrjednije – svoje vrijeme i pažnju.

Tom prigodom u ime Opće bolnice Varaždin, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Anica Sekovanić mag.med.techn, uručila je zahvalnicu Odjelu za sestrinstvu za doprinos i poticanje volontiranja studenata i nastavnika u Općoj bolnici Varaždin. Zahvalnicu je u ime nastavnika i studenata primila Pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marijana Neuberg.   

Galerija