Sveučilište Sjever posjetili predstavnici veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država

Sveučilišni centar Koprivnica 

U srijedu, 28. studenoga 2018. godine Sveučilište Sjever posjetile su predsjednica i direktorica Pittsburgh Technology Council-a, Audry Russo, predstavnica veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, Vanja Ratković te direktorica Koprivničkog poduzetnika, Martina Golčić, gdje su o mogućnostima suradnje sa Sveučilištem Sjever razgovarale s prorektorom Sveučilišnog centra Koprivnica, izv. prof. dr. sc. Marijem Tomišom, pročelnikom Odjela za poslovnu ekonomiju, izv. prof. dr. sc. Antom Rončevićem te prorektoricom za znanstveni i umjetnički rad i međunarodnu suradnju, izv. prof. dr. sc. Anicom Hunjet.

Pittsburgh Technology Council je najstarija i najveća trgovačko-tehnološka udruga u Sjevernoj Americi. Svojim djelovanjem pomaže razvoju novog poslovanja spajajući ih s izvorima kapitala i davanjem podrške i pomoći u razvoju zaposlenika. Njihova platforma je kombinacija elemenata ključnih za uspješno poslovanje, kao što su odnosi s vlastima, zadržavanje talenata i razvoj poslovanja.

Sveučilište Sjever je ustanova koja stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje u osuvremenjivanje postojećih i razvoj novih studijskih programa. Bitan element ovog dinamičnog procesa je održavanje veza s gospodarstvom i suradnja sa srodnim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Galerija