Poziv na Pressedanovu tribinu i gostujuće predavanje Tihomira Ladišića, direktora programa N1 Zagreb

Sveučilišni centar Koprivnica

Studenti novinarstva Sveučilišta Sjever pozivaju studente, nastavnike i sve zainteresirane na Pressedanovu tribinu (prvi projekt studenata portala Pressedan i Radio Pressedan Sveučilišta Sjever) u okviru koje će se održati gostujuće predavanje Tihomira Ladišića, novinara i direktora programa N1 Zagreb u utorak, 23. listopada u 17 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica, dvorana A108. 

U zanimljivoj panel diskusiji Ladišić će studentima i svim prisutnima otkriti kakvo je hrvatsko novinarstvo danas te odgovoriti na pitanje kakvo bi ono trebalo biti.

Pressedanova tribina projekt je studenata Odjela za novinarstvo Sveučilišta Sjever s ciljem da se studente potiče da razvijaju svoje novinarske vještine i sposobnosti. U sklopu tribine, brojni studenti će imati priliku sudjelovati u pripremi intervjua te od imanentnih stručnjaka saznati kako je biti novinar u profesionalnom smislu. Osim Tihomira Ladišića, Pressedanova tribina ugostit će i brojne druge profesionalne novinare koji će studentima prenijeti svoje novinarsko iskustvo.

Vidimo se na tribini!

Prilozi