Održan sveučilišni roštilj: Ekipa medijskog dizajna prve godine uzela pobjedu

U srijedu, 14.6. u Sveučilišnom centru Koprivnica održan je prvi sveučilišni roštilj gdje su studenti i profesori omjerili snage u pečenju roštilja.
Stručni žiri sastavljen od četvero ljudi tako je ocjenjivao tri studentske ekipe, ali i jednu ekipu profesora!

Nijanse su odlučivale između medijskog dizajna prve i treće godine, poslovanje u menadžmentu i medijima druge godine i profesora, ali na kraju je mogao biti samo jedan pobjednik. Tu čast na kraju je dobila ekipa medijskog dizajna s prve godine s osvojenih 19.5 bodova. Profesori su osvojili drugo mjesto sa 17 bodova, medijski dizajn treće godine je zauzeo treće mjesto, a posljednje četvrto pripalo je ekipi poslovanja i menadžmenta u medijima druge godine s 13 bodova.

Naravno, natjecanje je bilo u drugom planu, važnije je bilo međusobno druženje studenata i profesora. Organizator događaja Blaž Časar, student druge godine PMM-a, ugodno je iznenađen odazivom:
"Jako sam zadovoljan kako je sve prošlo, mislio sam iskreno da neće biti tako dobro, ali drago mi je što sam bio u krivu. Vidio sam da su se svi dobro zabavljali, a i svatko tko mi je prišao je rekao/la da je bilo super. Već sam dobio neke ideje i ponude za pomoć oko organizacije sljedeće godine i jako mi je drago zbog toga. Zahvaljujem se svima koji su došli i učinili druženje dobrim te neka budu spremni za neku iduću feštu", rekao nam je Blaž.

S obzirom na odaziv i sveukupno raspoloženje na roštilju, uopće ne sumnjamo kako će ovakvih događaja u budućnosti biti sve više. Roštilj je obilježio kraj predavanja ove akademske godine, slijede ispitni rokovi gdje svim studentima želimo dobar uspjeh!

Autor: Hrvoje Vujanić