Počele prijave za 3. studentsku konferenciju HUOJ-a

Hrvatska udruga za odnose s javnošću početkom prosinca u Zagrebu organizira 3. Studentsku konferenciju namijenjenu studentima odnosa s javnošću i komunikacija. U dva dana konferencije, kroz predavanja i radionice, polaznici konferencije bavit će se novim trendovima u struci, a kroz koje će ih voditi ugledni hrvatski stručnjaci odnosa s javnošću. Drugog dana konferencije bit će dodijeljene godišnje studentske nagrade Mlada nada u četiri kategorije: istraživački, diplomski, komunikacijski i završni rad.

Konferencija se održava 6. i 7. prosinca 2016. godine od 9:30 do 14:30 sati u prostorijama HUOJ-a u Ilici 5, Zagreb. Prijave za konferenciju su otvorene do 23. studenog 2016.

Prijavite se već danas na konferenciju i na info@huoj.hr pošaljite svoje ime i prezime, adresu i OIB te godinu i naziv studija koji pohađate. Po primitku vaše prijave bit će vam poslan račun za plaćanje kotizacije. Kotizacija u iznosu od 125,00 kn (s PDV-om) uključuje predavanja i radionice te osvježenje u pauzama te ručak.

Za više informacija dostupni smo na info@huoj.hr, a program konferencije nalazi se u privitku ove obavijesti.

Prilozi