Sudjelovanje na Info danu povodom 2. poziva Interreg Središnja Europa 2021-2027

Predstavnici Sveučilišta Sjever sudjelovali su na  informativnom danu povodom 2. poziva Interreg Središnja Europa 2021-2027 u Zagrebu, 27. ožujka 2023. koji se održao u svrhu upoznavanja sa programskim pravilima te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa organiziralo je info dan.

 Cilj drugog poziva koji će biti otvoren od 22. ožujka 2023. do 17. svibnja 2023. godine je ponovo ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera.  U tom smislu za prijavitelje će biti ponovno biti otvorena sva 4 tematska prioriteta kroz 9 specifičnih ciljeva dok će vrijednost ovog poziva iznositi oko 60 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja od 80%.

 Na info danu sudjelovao je pročelnik doc.dr.sc. Domagoj Frank te zaposlenice Odjela za EU fondove, razvojne projekte i transfer tehnologija Nikolina Hojsak i Kristina Višević.

Prilozi