Uskoro završetak MOP festivala multimedije u P4

Varaždin, 2.12.2022. -  Ove subote, 17.12. od 18 sati u prostorima P4  pozdravljamo se s MOP-om. Iako je festival na svom vrhuncu, a publika iz godine u godinu pokazuje kako itekako ima potrebe za festivalom ovakvog tipa, organizatori smatraju kako je ipak vrijeme za nove stvari. Od festivala se tako pozdravljamo u stilu: red izložbi, red razgovora, red glazbe i red druženja.

Kako bi festival zatvorili i pozdravili ga onako kako i zaslužuje organizatori su pripremili ono što najbolje znaju - “festival u jednoj večeri”.

Tako će se u prostoru P4, centru za mlade i nezavisnu kulturu organizirati čak dvije izložbe - Kultura u fokusu i druga, koja obuhvaća plakate i fotografije posljednjih 10 godina festivala. Prije otvorenja izložbi svi će posjetitelje od 18 sati imati priliku uživati u glazbenom performansu.

Uz izložbu i glazbenu pozadinu, organizatori će se i u 100 minutnom razgovoru osvrnuti na proteklih 10 godina festivala, te podijeliti s publikom najvažnije uspomene koje dijele s festivalom.

Nakon razgovora slijedi već poznati MOP Party u Elephantu, poznatom varaždinskom mjestu gdje glazba, ples i druženje ne staju sve do ranih jutarnjih sati.

Galerija