Uključi se u obrazovni program "Coca- Colina podrška mladima"

Dragi studenti,

„Coca-Colina podrška mladima“ društveno je odgovorni projekt koji je Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula u cilju povećanja zapošljivosti mladih koji su nezaposleni. Provedbom toga projekta Coca-Cola HBC Hrvatska želi pridonijeti rješavanju visoke nezaposlenosti mladih, a osim u Hrvatskoj program će se provoditi i u drugim članicama skupine Coca-Cola HBC A G.

Riječ je o besplatnome obrazovnom programu usmjerenom na poslovna i životna znanja te vještine koje se traže na tržištu rada, a većinom su u nedovoljnoj mjeri zastupljene u postojećim formalnim obrazovnim programima. Usto će program razvijati samopouzdanje te poticati stvaranje dugotrajnih mreža među polaznicima.

U 2019. će godini program obuhvatiti oko 1700 nezaposlenih mladih osoba u dobi od 18 do 30 godina i to u sedamnaest hrvatskih gradova – Bjelovaru, Čakovcu, Dubrovniku, Karlovcu, Koprivnici, Osijeku, Požegi, Puli, Rijeci, Sisku, Slavonskome Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Vinkovcima, Zadru i Zagrebu.

Sama prijava na projekt odvija se ispunjavanjem obrasca preko službene mrežne stranice gdje se nalaze svi relevantni podaci o projektu.

Više informacija nalazi se u privitku.

Prilozi