Studenti Sveučilišta Sjever sudjelovali na Prvoj međunarodnoj studentskoj konferenciji GeTID-S 2018

Studenti Sveučilišta Sjever, Odjela za multimediju, oblikovanje i primjenu, Matija Katalenić pod mentorstvom doc. dr. sc. Petra Miljkovića i Boris Rubin, Odjel medijski dizajn, pod mentorstvom doc. art. Antuna Franovića sudjelovali su od 30. 11. 2018. - 1.12. 2018. na Prvoj međunarodnoj studentskoj konferenciji grafičkog inženjerstva i dizajna GeTID-S 2018 u Travniku. Studenti su na konferenciji predstavljali Sveučilište Sjever sa radovima Izrada e-knjige odnosno Stalker.

Svrha konferencije je okupljanje međunarodnih dizajnera ilustracija i animacija koji u svojim izlaganjima iznose dostignuća i iskustva na uspješnim međunarodnim projektima. Ovo je prva konferencija koja je okupila studente iz Banja Luke, Zagreba, Varaždina i Travnika.

Konferencija je tokom dva dana bila podijeljena u tri tematske cjeline: predavanja, studentske radionice dizajna i animacije te izložba studentskih radova. Radionice su održane na tematsku cjelinu karakter dizajna. Ovim putem Sveučilište Sjever se zahvaljuje organizatoru GeTID-S 2018 na pozivu za sudjelovanje na konferenciji, praktičnim radionicama te korisnim predavanjima.