Ne propustite gostujuće predavanje uz rođendansku tortu Anđele Buljan Šiber u Sveučilišnom centru Koprivnica

Dragi studenti, nastavnici i djelatnici Sveučilišta Sjever,

pozivamo vas na gostujuće predavanje i rođendansku tortu Anđele Buljan Šiber koje će se održati u četvrtak, 24. svibnja 2018. godine u 15.30 sati u Sveučilišnom centru Koprivnica (dvorana A01) pod nazivom: "Sve moje super pogrešne odluke i jedna dobra: Podravka".

Anđela Buljan Šiber, vlasnica tvrtke iZone za savjetovanje u području digitalnog marketinga i članica uprave HURA za digitalne komunikacije, kroz interaktivno i zanimljivo predavanje studentima će na primjerima poslovne prakse podijeliti znanje i iskustvo u području digitalnog marketinga.

Nakon predavanja, koprivnički prehrambeni div Podravka će Anđeli Buljan Šiber povodom njezina rođendana, koji će proslaviti sa studentima, pokloniti rođendansku tortu za 100 osoba!

Pozivamo sve studente i zainteresirane te željne znanja da nam se pridruže na predavanju i neformalnom druženju nakon njega.

Anđela Buljan Šiber je vlasnica tvrtke iZone za savjetovanje u području digitalnog marketinga i članica organizacijskog odbora marketinškog festivala Dani komunikacija. Radila je niz godina u marketinškoj agenciji McCann Erickson na strategiji i razvoju poslovanja za koju je 2008. godine pokrenula i jednu od prvih digitalnih agencija u Hrvatskoj, McCann Digipark. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, magistrirala ponašanje potrošača na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorat je započela preddoktorskim programom na NYU-u. Aktivistica je u poslovnim i humanitarnim udruženjima te predavač na brojnim konferencijama i fakultetima. Voli znanost jednako koliko i business, a svoje stručno i akademsko usavršavanje nastavlja proučavajući obrasce ponašanja u digitalnom dobu.

Vidimo se na predavanju!