Sveučilište Sjever domaćin sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza

U prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin održana je 15. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza.
Goste iz akademskog saveza pozdravio je dr. sc. Vlado Tropša, prorektor za nastavu i studentska pitanja te poželio uspješan rad Izvršnom odboru i naglasio da Sveučilište Sjever maksimalno potpomaže studentski sport. Sjednica Izvršnog odbora HASS-a protekla je u radnoj atmosferi te je obrađeno niz tema od kojih valja naglasiti temu o izvješćima za prošlu godinu ali i plan natjecanja za ovu godinu, kao i odabir domaćina za završna natjecanja UniSports Finalsa.

Predsjednik HASS-a, Zrinko Čustonja naglasio je kako se sjednice Izvršnog odbora često održavaju u različitim članicama Saveza s ciljem promocije studentskog sporta. Od tema koje su bile posebno zanimljive za Sveučilište Sjever je svakako i kandidatura grada Varaždina za domaćinstvo jednog od izlučnih natjecanja prije završnice studentskih natjecanja u Biogradu ili Rovinju krajem svibnja.

"U Varaždinu ćemo ove godine održati nekoliko naših aktivnosti. U ovom trenutku Varaždin je  organizator UniSport Play-a, to je izlučno natjecanje u većini sportova za Finalse. Okupit će se oko 500 studenata, stoga nam je grad Varaždin vrlo zanimljiv jer ima puno sportskih objekata i sadržaja te adekvatne smještajne kapacitete", najavio je Čustonja.

Galerija