Prijavi se za stručnu praksu u Varšavi!

Sveučilište u Varšavi kao voditelj EIT FOOD RIS Fellowships (EIT Food) projekta poziva sve zainteresirane studente završnih godina preddiplomskog i diplomskog studija iz RIS zemalja da se prijave na predstojeći otvoreni poziv. U EIT FOOD RIS Fellowships (EIT Food) projektu sudjeluju,  osim Sveučilišta u Varšavi, AZTI Foundation, Maspex, PepsiCo i Puratos, dok CLC North-East i CLC South pružaju aktivnu podršku provedbi.

EIT FOOD RIS Fellowships (EIT Food) projekt omogućuje plaćena tromjesečna stažiranja u prehrambenoj industriji za 30 najboljih kandidata. U tijeku stažiranja, očekuje se učenje kroz praktičan rad prilikom suočavanja s izazovnim situacijama s kojima se tvrtke iz prehrambene industrije suočavaju. Predviđeno je i stjecanje praktičnog iskustva kao i osnaživanje transverzalnih vještina, uključujući analitičko promišljanje i kreativno rješavanje problema. Kroz postupak selekcije, kandidati imati priliku naučiti kvalitetno urediti svoje LinkedIn profile, ali i sudjelovati u jedinstvenom umrežavanju i radionicama posvećenim rješavanju studija slučaja koje će biti vođene EIT Hubovima.

Najboljih 30 kandidata će dobiti stažiranje u različitim područjima u kojima djeluju tvrtke EIT Food konzorcija i RisingFoodStars tvrtke. Svi stažisti će imati pravo na mjesečnu školarinu od 1000 EUR (bruto).

Postupak selekcije kandidata počinje u travnju.

Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/groups/423938201380782/?pnref=story, a sve dodatne upite možete proslijediti na sljedeću e-mail adresu: risfellowships@wz.uw.edu.pl.

Web stranica http://timo.wz.uw.edu.pl/risfellowships/#apply