Otvoren Natječaj za upis na preddiplomske i diplomske studije Sveučilišta Sjever

Dragi budući studenti/ice Sveučilišta Sjever,

S veseljem Vas obavještavamo da je Sveučilište Sjever otvorilo NATJEČAJ za upis u prvu godinu preddiplomskih i diplomskih studija za akademsku godinu 2022./2023.!

Odaberite Vaš željeni studij između čak 30 studijskih programa Sveučilišta Sjever koji se izvode u Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica.

Sveučilište Sjever je jedno od najbrže rastućih visokoobrazovnih institucija na kojem možete ostvariti svoj puni potencijal i steći potrebna znanja za daljnji razvoj vaše karijere. Prvi korak prema tome jest prijava na željeni studijski program.

Ako želite postati cijenjeni stručnjak u željenom području rada, poželjan zaposlenik ili želite otvoriti vlastiti uspješan posao ne propustite priliku, prijavite se na natječaj i postanite student/ica Sveučilišta Sjever!

*Sve dodatne informacije na: Sveučilištu Sjever, Sveučilišni centar Varaždin, 104. brigade 1, studentska služba na broj telefona 042/493-364, referada.vz@unin.hr i Sveučilište Sjever, Sveučilišni centar Koprivnica, Trg dr. Žarka Dolinara 1, studentska služba na broj telefona 048/499-909, referada.kc1@unin.hr .

Provjerite detalje u Natječaju u privitku.

Vaše Sveučilište Sjever - Sveučilište kojem je stalo.

Prilozi