BUDI DIO ePRIČE - počinju prijave za najveću studentsku Udrugu

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Prijavi se i zajedno s nama ispiši poglavlje u priči koja traje punih 16 godina i nastavlja dalje. Postani dio ePRIČE te kroz 3P - Poštovanje, Proaktivnost i Povezivanje usavrši svoje znanje, stekni posebno i neponovljivo iskustvo te upoznaj zanimljive i ambiciozne studente.

Što je to ePRIČA?

eSTUDENT je najveća studentska Udruga koja okuplja studente različitih usmjerenja, interesa i ambicija te ih povezuje kroz razne projekte i neprestani networking. Svoje poglavlje u ePRIČI možeš ispisati u područjima project managementa, komunikacije s poduzećima, marketinga, dizajna, odnosa s javnošću, event managementa, ljudskih potencijala, programiranja, edukacija i popularizacije znanosti, multimedije, humanitarnog rada, prava, financija te mreže, zajedno sa studentima iz Zagreba, Rijeke i Varaždina.

3P - Poštovanje, Proaktivnost, Povezivanje

U eSTUDENTu cijenimo i njegujemo 3P - Poštovanje, Proaktivnost te Povezivanje. Svaku vašu ideju, trud i rad poštujemo te kroz radionice i edukacije potičemo još veću proaktivnost. Udruga posebno njeguje povezivanje među članovima kao i članova s prijateljima Udruge, odnosno poduzećima i akademskom zajednicom, što može biti od velike pomoći u budućnosti. ePRIČA  je odlična prilika da studenti izađu iz svoje sigurne zone i prošire svoje znanje, kao i najbolji mogući način za nadopunjavanje životopisa, neprocjenjivim iskustvom.

Budi dio ePRIČE u najvećoj studentskoj Udruzi, pronađi tim koji ti najviše odgovara i prijavi se odmah! Detaljne informacije o timovima pronađi ovdje. Sve dodatne informacije možeš pronaći na eSTUDENT Facebook, Instagram i web stranici te pretplatom na newsletter.