Uspješna nastava na daljinu na Odjelu za sestrinstvo

Obzirom na ozbiljnost epidemiološke situacije na i Sveučilištu Sjever uspješno se provodi nastava na daljinu –  za nastavnike i studente nova i nesvakidašnja situacija u kojoj su se i jedni drugi jako dobro snašli.

Vrijedni studenti preddiplomskog i diplomskog studija sestrinstva već nešto više od tri tjedna prate predavanja i izlažu seminare online putem preko različiti platformi. Mnogi od njih nisu samo studenti, nego su i zaposleni u zdravstvenim ustanovama te se trenutno svakodnevno bore s ozbiljnom situacijom  i u uvjetima težim nego ikad do sada. Unatoč tome, marljivi su i izvršavaju sve svoje studentske obaveze.

Ponosni smo na naše studente i nastavnike koji su se vrlo brzo prilagodili novonastalnoj situaciji i prionuli na posao. Zahvaljujemo im što savjesno i odgovorno odrađuju nastavu na daljinu. Našim studentima želimo da ostanu zdravi te da unatoč nedostatku kontaktne nastave, uz pomoć svojih nastavnika usvoje potrebno im znanje. Zapamtite „Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki.“