Obavijest studentima o izvođenju nastave na daljinu

Dragi studenti Preddiplomskog sveučilišnog studija Komunikologija, mediji i novinarstvo, Preddiplomskog sveučilišnog studija Novinarstvo i Diplomskog sveučilišnog studija Novinarstvo,

 zbog trenutačne epidemiološke situaciju uzrokovane širenjem bolesti COVID-19  Sveučilište Sjever je od subote 14. ožujka 2020. prešlo na online izvođenje nastave, za sada u minimalnom trajanju od dva tjedna o čemu ste već obaviješteni posredstvom sveučilišnih mrežnih stranica i posredstvom vaših studentskih predstavnika.

 Kako bi se zadržao kontinuitet izvođenja nastave na Odjelu za komunikologiju, medije i novinarstvo, svi nastavnici u ljetnom semestru (do opoziva mjera) svoja će predavanja i seminare održavati putem Merlin sustava za e-učenje. Po potrebi će koristiti i druge raspoložive LMS platforme za učenje na daljinu (Moodle, Claroline) kao i Google Apps za Sveučilište Sjever (Gmail, Meet, Hangouts, Gdisk i sl.).

 Sve informacije o načinu izvođenja pojedinih kolegija i vašim obvezama dobit ćete od predmetnih nastavnika posredstvom sustava Merlin ili elektroničkom poštom na vaše adrese s unin domenom.

Ne ustručavajte se svim nastavnicima postavljati upite jer se i od vas, ali i od nastavnika, očekuje dvostrana komunikacija kako bismo uspješno odradili nastavu na daljinu.

 U slučaju dodatnih pitanja koja ne uspijete riješiti s nositeljem kolegija, slobodno se javite:

za preddiplomske studije - pročelniku Odsjeka za komunikologiju, medije i novinarstvo Željku Krušelju, zkruselj@unin.hr

za diplomski studij i odjelna pitanja –  meni na gtkalec@unin.hr

 Važno je osvijestiti da ovo nisu nenadani praznici, nego se od studenata očekuje da aktivno studiraju, a svi nastavnici će ih u tim aktivnostima usmjeravati, kontrolirati i poticati.

Najvažnije je da ostanete zdravi i da čuvate sebe i svoje bližnje.

 Želim vam da  uspješno odradite sve svoje studentske obaveze u nastavi na daljinu i da ova situacija traje što kraće pa da se svi ponovno vidimo na nastavi u Koprivnici!

doc. dr. sc. Gordana Tkalec

pročelnica Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo

Sveučilište Sjever

Koprivnica