Diplomski sveučilišni studij Odnosi s javnostima i Poslovna ekonomija u akademskoj godini 2019./2020. : 1. Upisi studenata prijavljenih u I. krugu natječaja, 2. Otvoren II. krug natječaja za upis, 3. Odluka o prelasku s drugih visokih učilišta, 4. Raspored predavanja na studiju Odnosi s javnostima

Sveučilište Sjever u Sveučilišnom centru Varaždin provodi upis studenata u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija u akademskoj godini 2019./2020.  za studije Odnosi s javnostima i Poslovna ekonomija sa dva smjera; Međunarodna trgovina i Turizam.

Pozivaju se pristupnici za upis na izvanredne studije po objavljenim rang listama za upis na diplomske studije Poslovne ekonomije i Odnosi s javnostima da upisu pristupe u:

 četvrtak, 12.03.2020. u 15:00 sati kako slijedi u obavijesti "upisi po objavljenim rang-listama_02.03.2020":

Također se obavještavaju zainteresirani kako je otvoren II. krug natječaja za upis, tekst natječaja i prijava nalaze se u privitku.

Odluka o uvjetima prelaska s drugih visokih učilišta na diplomske sveučilišne studije Odnosi s javnostima i Poslovna ekonomija u akademskoj godini 2019./2020. nalazi se u privitku ove obavijesti.

Detaljne informacije o natječaju nalaze se u prilogu ove obavijesti.
Prilozi