Studenti Sjevera predstavili istraživačke radove na međunarodnoj studentskoj konferenciji

Studenti Sveučilišta Sjever, Odjela za sestrinstvo aktivno su sudjelovali s devet istraživačkih radova, koje su izradili u suradnji sa svojim mentorima, na 11. Međunarodnoj studentskoj konferenciji  „Health Sciences Students Research Contributes to Health and Development of Modern Society“.

Konferencija je održana u petak,  24. svibnja 2019. godine na Sveučilištu u Mariboru - Faculty of Health Sciences i na njoj su sudjelovala brojna sveučilišta.

Među njima je veći broj priznatih sveučilišta iz Slovenije, Hrvatske i država EU kao što su Univerza v Novem Mestu – Fakultet za zdravstvene vede; Faculty of Health Sciences- University of Pecs; Fakultet za zdravstvene vede –Univerza v Mariboru; Fakultet za vede o zdravju Univerze na Primorskem; Fakultet za zdravstvo Angele Boškin; Univerza v Ljubljani- Zdravstvena fakulteta; Alma Mater Europaea – ECM; Visoka zdravstvena šola v Celju; Fakultet za zdravstvene in socialne vede Slovenj Gradec; Katoličko sveučilište iz Zagreba te Sveučilište Sjever.

Aktivnim i zapaženim nastupom studenti su potaknuli  zanimljive rasprave i razmišljanja. Konferenciji su prisustvovali i nastavnici Odjela za sestrinstvo koji su svojom prisutnošću bodrili i podržali svoje studente.

Čestitke našim studentima!