Otvoreni natječaji Hrvatske zaklade za znanost

Hrvatska zaklada za znanost objavila je natječaje za programe  “Istraživački projekti“i „Uspostavni istraživački projekti“.

Više detalja o natječajima možete naći na poveznici OVDJE.

Programom „Istraživački projekti“ financiraju se temeljna istraživanja koja stvaraju novo i unapređuju postojeće znanje o određenome području i koja su usmjerena na bolje razumijevanje predmeta istraživanja, kao i primijenjena istraživanja koja se provode s jasnim tehnološkim, gospodarskim ili društvenim ciljevima.

Svi upiti vezani uz natječaj „Istraživački projekti“ zaprimaju se na adresu istrazivacki@hrzz.hr . Rok za prijavu: 30. travnja 2019. do 13:00 (CET).

Programu “Uspostavni istraživački projekti“ cilj je potpora osnivanju novih istraživačkih grupa mladih znanstvenika kako bi se ubrzala uspostava samostalnih istraživačkih karijera nakon stjecanja doktorata znanosti. Natječaj je namijenjen istraživačima koji su doktorat znanosti stekli najmanje 2, a najviše 7 godina od roka za prijavu na Natječaj, koji žele osnovati ili razviti novu istraživačku skupinu i postati neovisni istraživači.

Svi upiti vezani uz natječaj „Uspostavni istraživački projekti“ zaprimaju se na adresu uspostavni@hrzz.hr. Rok za prijavu: 30. travnja 2019. do 13:00 sati (CET).

IZMJENA - PRODULJENJE ROKA!

Produljenje roka za prijavu na natječaj "Uspostavni istraživački projekti“, UIP-2019-04 te produljenje roka za prijavu na natječaj „Istraživački projekti“, IP-2019-04, do 24. svibnja 2019. godine (13:00 CET).

Sve izmjene natječaja dostupne su na mrežnim stranicama HRZZ-a.