Online anketa za studente Sveučilišta Sjever

Dragi studenti/ice,

U svrhu dobivanja povratne informacije o kvaliteti izvođenja nastave u zimskom semestru akademske godine 2021./2022. Sveučilište Sjever provodi online anketu namijenjenu studentima/icama svih preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studijskih programa.

Svi aktivni studenti/ice primili su na svoje e-mail adrese (unin domena) upute i poveznicu za pristupanje anketnom upitniku čije ispunjavanje traje samo nekoliko minuta.

Odluka o raspisu Natječaja za dodjelu Rektorove nagrade za najbolji studentski rad ili projekt u prethodnoj akademskoj godini (2020./2021.)

Temeljem odluke rektora raspisuje se Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za najbolji studentski rad ili projekt u prethodnoj akademskoj godini (2020./2021.).

Pravo prijave na natječaj za Rektorovu nagradu imaju svi studenti Sveučilišta (redoviti i izvanredni) na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta Sjever.

Više informacija nalazi se u privitku ove obavijesti.

Natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Poduzetništvo i EU fondovi“ u akademskoj godini 2021./2022.

Sveučilište Sjever objavljuje natječaj za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij "Poduzetništvo i EU fondovi" u akademskoj godini 2021./2022.

Tekst natječaja, uvjeti upisa i prijavnica na studij nalaze se u privitku.

Natječaj je otvoren do 28. veljače 2022. godine.

Upute za ulazak u prostore Sveučilišta Sjever

Za potrebe ulaska u zgrade Sveučilišta Sjever, a u svrhu obavljanja neophodnih poslova i dolaska na radno mjesto, za sve zaposlenike i vanjske suradnike koji ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu (cijepljenje, preboljenje) odnosno neki drugi dokaz o preboljenju, Sveučilište Sjever će organizirati brzo antigensko testiranje (uzimanjem brisa nazofarinksa).

Izdvojene novosti
Novosti, objave i informacije

Predstavljanje knjige "Digitalna transformacija - novi pristupi i izazovi u obrazovanju"

"Digitalna transformacija - novi pristupi i izazovi u obrazovanju" naziv je knjige koju potpisuju professor emeritus Jadranka Lasić-Lazić sa Sveučilišta Sjever,  doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te dr.sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja SRCE-a za obrazovanje i podršku korisnicima.

Predstavljanje knjige održat će se uz strogo poštivanje epidemioloških mjera te ograničen i unaprijed predviđen broj sudionika u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14 u petak, 21. siječnja 2022. godine.

Galerija