Preddiplomski stručni studij Prehrambena tehnologija

Napomena:
U 4. i 6. semestru odabiru se "izborne tehnologije".
U 4. semestru:
- Prve dvije tehnologije iz skupine A (Tehnologija animalnih i mliječnih proizvoda) ili B (Tehnologija proizvoda biljnog porijekla) - ukupno 12 ECTS
- Prve dvije tehnologije iz skupine C (Tehnologija prozvodnje vina) ili D (Tehnologija proizvodnje piva) - ukupno 12 ECTS
U 6. semestru:
- Druge dvije tehnologije iz skupine A (Tehnologija animalnih i mliječnih proizvoda) ili B (Tehnologija proizvoda biljnog porijekla) - ukupno 12 ECTS
- Treće dvije tehnologije iz skupine C (Tehnologija prozvodnje vina) ili D (Tehnologija proizvodnje piva) - ukupno 6 bodova

3 semestar
Obvezni predmeti P S V ECTS
Ambalaža i pakiranje prehrambenih proizvoda 30 15 4
Engleski jezik I 15 15 3
Kontrola kakvoće i sigurnosti hrane 30 15 4
Osnove tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji 30 15 30 5
Primjena mikroba u proizvodnji i zaštiti autohtonih prehrambenih proizvoda 30 15 30 6
Senzorske analize hrane 30 15 4
Uvod u marketing 15 15 4
Izborni predmeti P S V ECTS
Mikrobiološka kontrola ambalaže 15 15 3
Proizvodnja i prerada ljekovitog i aromatskog bilja 15 15 3
4 semestar
Obvezni predmeti P S V ECTS
A. Tehnologija proizvodnje i prerade mlijeka 30 30 6
A. Tehnologija suhomesnatih proizvoda 30 30 6
A.Tehnologija proizvodnje sira i mlječnih proizvoda 30 30 6
Engleski jezik II 15 15 2
Izborne tehnologije* 12
Osnove menadžmenta 30 30 4