Poziv na dostavu sažetaka za konferenciju „Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici Europske unije“

U okviru Predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Glavnom upravom za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe ) u razdoblju od 11.-13. svibnja 2020. organizira konferenciju pod nazivom „Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici Europske unije“.
Konferencija će okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica a s ciljem rasprave o budućnosti Kohezijske politike, o pokazateljima njezina dosadašnja djelovanja te na koji se način može povećati njen doprinos održivom rastu i radnim mjestima.

Slijedom navedenoga, na dostavu se pozivaju radovi na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji, a naročito od strane predstavnika hrvatske akademske zajednice kao države Predsjedateljice i domaćina događanja.
Rok za dostavu sažetka od 500 riječi je 22. veljače 2020.
Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://strukturnifondovi.hr/poziv-na-dostavu-sazetaka-za-konferenciju-pod-nazivom-treca-zajednicka-konferencija-o-kohezijskoj-politici-europske-unije/

Prilozi