Ne propustite Erasmus+ dane otvorenih vrata na Sveučilištu Sjever

Sveučilište Sjever već više godina aktivno provodi programe Erasmus+ međunarodne mobilnosti za studente i (ne)nastavno osoblje.  U svrhu informiranja i nastojanja da odgovori na brojna pitanja zainteresiranih vezano uz ostvarivanje međunarodne mobilnosti putem Erasmus+ programa Ured za međunarodnu suradnju organizira Erasmus+ dane otvorenih vrata.

Erasmus+ dani otvorenih vrata održat će se 19. travnja 2018. u dvorani 115 Sveučilišnom centru Varaždin te 26. travnja 2018. u dvorani A109 u Sveučilišnom centru Koprivnica. Predviđena su predavanja u vremenu od 14:00 do 16:00 sati za sve zainteresirane.

U okviru predavanja iznijet će se specifičnosti programa Erasmus+ i kako se pripremiti za mobilnost, a studenti/ice, koji su već sudjelovali na Erasmus+ mobilnosti,  predstavit će svoja iskustva s boravka na inozemnim sveučilištima i organizacijama. Svoja iskustva iznijet će i nastavno osoblje te će se predstaviti uspješne prijave i provedbe projekta  Erasmus+ KA107.

Također, svi zainteresirani moći će cijeli dan u prostorijama Ureda za međunarodnu suradnju zatražiti informacije o mogućnostima za uključivanje u mobilnost kroz programe Erasmus+, kao i o obavezama i postupcima koji su potrebni za realizaciju mobilnosti.

Ovim putem Ured za međunarodnu suradnju poziva sve studente i djelatnike Sveučilišta Sjever da iskoriste Erasmus+ dan otvorenih vrata za dobivanje detaljnih informacija o postojećim mogućnostima za uključivanje u programe mobilnosti.

Također, ukazuje se i na skoru objavu natječaja za prijavu na Erasmus+ mobilnost za akademsku godinu 2018./2019. na web stranicama Sveučilišta!

Prilozi