Sveučilište Sjever se uspješno predstavilo na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište Sjever ove je godine po prvi puta sudjelovalo na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održavala od 23. - 25. studenoga 2017. godine u Studentskom centru u Zagrebu. Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj su se Smotri predstavila brojna veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici iz cijele Hrvatske - ukupno oko 80 sudionika.

Tijekom 3 dana koliko se Smotra održavala, posjetitelji su od veselog tima Sveučilišta Sjever saznali sve informacije o preddiplomskim i diplomskim studijima, uvjetima upisa te akademskim obvezama i studentskom životu na Sjeveru.

Budući su studenti na Smotri Sveučilišta prisustvovali nizu korisnih radionica i prezentacija na kojima su mogli saznati kako upisati željeni fakultet, kako kvalitetno učiti te kako se predstaviti budućem poslodavcu. Cilj Smotre je informirati učenike završnih razreda srednjih škola, studente te sve zainteresirane o preddiplomskim i diplomskim studijima, programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Zahvaljujemo na trudu svim studentima Sjevera i cijelom timu Sveučilišta koji je sudjelovao na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu.

Vidimo se sljedeće godine!