Izložba fotografija studenata Sveučilišta Sjever

U petak, 5. veljače 2016. godine u 11 sati u predvorju poslovne zgrade Podravka u Koprivnici predstavljena je izložba fotografija studenata Sveučilišta Sjever.

Studenti Valentina Blagušević, Sven Rastovac, Petar Begović i Borna Vincek pod mentorskim vodstvom višeg predavača Marija Periše, izložili su svoje fotografije i video prezentacije nastale tijekom konferencije Inno day.

Tom prilikom, izložene su 32 fotografije, dok su se ostali radovi mogli vidjeti u videoprojekciji koja je sastavni dio izložbe. Ovom izložbom studenti Sveučilišta Sjever pokazali su da na konkretnim zadacima mogu sudjelovati svojom praktičnom nastavom. Studenti su imali priliku upoznati se s cjelokupnim procesom, od narudžbe samog snimanja pa sve do postprodukcije i izložbe. Svojim kamera i fotoaparatima pokazali su visoki rang promišljanja i profesionalizma.

Cilj ovog projekta bio je proširiti suradnju Sveučilišta Sjever i Podravke, te dokumentirati atmosferu i trenutke Podravkinog timskog rada, od dijeljenja izvrsnosti, strasti, kreativnosti i povjerenja.

Mario Periša, ujedno i koordinator ovog projekta, istaknuo je zadovoljstvo radom studenata i postignutom suradnjom Sveučilišta i Podravke te naglasio: "Autori su u svojim radovima dokumentaristički reflektirali atmosferu događaja, loveći trenutke u kojima će trajno pohraniti svoje svjedočanstvo o timskom duhu i interakcijama unutar korporacije. Rasterećeni od protokolarnog fragmentiranja događaja stvorili su prostor za vlastitu imaginaciju i inovaciju u kreativnom pristupu."