Novo predavanje u sklopu projekta START UP KOPRIVNICA

Grad Koprivnica nastavlja s programom START UP KOPRIVNICA predavanjem „Kako unaprijediti poslovanje u turizmu“ koje će se održati 29.9.2015. s početkom u 16h u prostorijama Gradske uprave, soba br. 12, Zrinski trg 1, Koprivnica.

Od predavača Marka Mišulića, vlasnika uspješnog hrvatskog start up poduzeća te tvorca inovativne aplikacije RENTLIO namijenjene iznajmljivačima smještaja u turizmu saznajte kako je započeo svoju poduzetničku priču, čemu služi njegova aplikacija te s kojim izazovima se susreće u svakodnevnom poslovanju.

Predavanje je namijenjeno svima onima koji iznajmljuju vlastite smještajne kapacitete ili imaju želju pokrenuti vlastite projekte koji mogu imati primjenu u području turizma. Osim toga, predavanje može poslužiti svima i kao motivacija za vlastiti poslovni pothvat u bilo kojoj gospodarskoj grani jer će predavač dio predavanja posvetiti i priči o vlastitom uspjehu koji u današnje vrijeme nije lako ostvariti.

Sudjelovanje je besplatno, no broj sudionika je ograničen, stoga se prijavite čim prije, a najkasnije do ponedjeljka 28.9.2015. na e-mail adresu startup@koprivnica.hr.